Nieuwsbrief 2 - Wilgenstraat

Beter in Wonen

In de eerste nieuwsbrief werd Beter in Wonen voorgesteld. Ook las u dat wij plannen maken om uw woning en de woningen in uw buurt te onderhouden en te verbeteren. Het doel is dat de woningen naar een beter energielabel gaan, waarbij u gaat besparen op uw energiekosten en meer wooncomfort ervaart. In deze tweede nieuwsbrief vertel ik u meer.

Even voorstellen

Ik ben Floor Hendriks, uw contact-persoon van Beter in Wonen. Voor vragen en opmerkingen mag u direct contact opnemen met mij via bergambacht@beterinwonen.nl
06 81 88 06 37

Wat vindt u belangrijk?

In mei ben ik bij een aantal bewoners langs gegaan om te luisteren of zij op dit moment verbeterpunten hebben voor hun woning.

Tocht bij ramen en deuren

Meerdere bewoners gaven aan last te hebben van veel tocht langs ramen en deuren. Dit pakt Beter in Wonen graag aan.

Veiligheid

Een aantal bewoners vertelde mij dat de inbraakveiligheid van bijvoorbeeld ramen en deuren verbeterd kan worden. Ook dit pakt Beter in Wonen graag aan.

Verzakkingen achterpad & voortuin

Daarnaast werd er aangegeven dat er veel grondverzakkingen zijn op het achterpad en in de voortuinen. Dit valt niet onder energiebesparende maatregelen, maar is natuurlijk wel belangrijk. QuaWonen zoekt uit of dit ook verbeterd kan worden.
Heeft u nog punten die u graag wilt meegeven? Bel dan naar Beter in Wonen óf stuur een e-mail.

De klankbordgroep

Twee bewoners uit de Dr. A. Schweitzerstraat en twee bewoners uit de Wilgenstraat nemen deel aan de klankbordgroep. In juli maken het team van Beter in Wonen, QuaWonen en de klankbordgroepleden kennis met elkaar.

Planning

In het najaar van 2018 organiseren we een InformatieBijeenkomst. U ontvangt hiervoor een aparte uitnodiging. Na de InformatieBijeenkomst ontvangt u ook uw bewonersmap, hierin kunt u alles nalezen.

Bedankt voor uw medewerking

Eind mei is Erik Bek of Michel Deelen bij u langs geweest om het energielabel van uw woning te bepalen. We bedanken u hartelijk voor uw medewerking! Gemiddeld zijn de woningen energielabel E.  Het energielabel van uw woning kan anders zijn dan het energielabel van uw buren. Bijvoorbeeld door enkel- of dubbelglas, óf zelf aangebrachte dakisolatie. Het energielabel van uw woning vindt u straks terug in uw bewonersmap.  

Vragen?

Voor vragen en opmerkingen over mag u direct contact opnemen met Beter in Wonen. U kunt mij bereiken per e-mail en per telefoon.
bergambacht@beterinwonen.nl
06 81 88 06 37 


Samen gaan wij aan de slag voor een betere woning; meer comfort én met een lagere energierekening.

Met vriendelijke groet,
Floor Hendriks
Beter in Wonen