Informatie voor omwonenden


Beter in Wonen voert energiemaatregelen en onderhoudswerkzaamheden uit bij een aantal woningen bij u in de buurt. Het gaat om 29 woningen aan de Wilgenstraat en Dr. Albert Schweitzerstraat. Na afloop van de werkzaamheden hebben de gevels van de woningen een nieuw uiterlijk én zijn de woningen zeer energiezuinig.

Overlast

Onze werkzaamheden kunnen voor overlast zorgen, zoals:

Plaatsing van steigers
: voor de uitvoer van een aantal werkzaamheden plaatsen wij steigers rondom de woningen. Dit kan het straatbeeld tijdelijk verstoren.
Inrichten bouwplaats: dit vindt plaats in week 12 (18-22 maart). Kijk op onze website of op de raamposter bij de uitvoerderswoning voor de locatie van de bouwplaats.
Geluidsoverlast: door de werkzaamheden kunt u last hebben van geluidsoverlast. Wij werken van maandag t/m vrijdag van 7:00 – 17:00 uur.
Minder parkeerplaatsen: er zijn tijdelijk minder parkeerplaatsen in uw straat beschikbaar. De werklieden gebruiken deze parkeerplaatsen voor hun auto’s en voor het plaatsen van afvalcontainers. De afvalcontainers zijn nodig voor het afvoeren van bouwmaterialen. Als alle werkzaamheden volgens planning verlopen zijn de meeste parkeerplaatsen in week 31 (vanaf maandag 29 juli) weer beschikbaar.

Helaas is het niet mogelijk om de werkzaamheden zonder enige mate van overlast uit te voeren. Wij proberen de overlast zo veel mogelijk te beperken. 

Meer informatie?

U vindt de NieuwsBrieven en extra informatie over dit project op deze website. Heeft u na het lezen van deze brief nog vragen? U kunt mij bereiken per e-mail via wilgenstraat@beterinwonen.nl en per telefoon op 06 – 81 88 06 37.