Nieuwsbrief 4

Op dit moment zijn bij veel woningen de werkzaamheden in volle gang.

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw medewerking!

In deze NieuwsBrief leest u meer over de werkzaamheden en de Comfort & BespaarBijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst vertellen wij u hoe u aan de slag kunt gaan met energie besparen in en om uw nieuwe woning.

Werkzaamheden


Op dit moment voeren wij de laatste werkzaamheden uit, zoals het aanbrengen van sierpleister en steenstrips. Vanaf juli leveren we wekelijks een aantal woningen op. Voor de bouwvakantie zijn alle werkzaamheden van dit project klaar.

Gratis grond en zand

De opstap naar uw voor- en achterdeur is door de werkzaamheden iets hoger geworden. Daarom hebben wij bij sommige woningen geen trede maar een helling aangebracht. Is de opstap te hoog voor u? Dan helpt het om uw tuin op te hogen. QuaWonen biedt alle bewoners gratis zand en grond aan. Interesse? Bel dan naar de klantenservice van QuaWonen. Let op! U moet minimaal een kuub zand of grond aanvragen.

SpreekUur

Tot en met eind juli houdt uitvoerderRichard op woensdag SpreekUur. Hijzit voor u klaar in de uitvoerderswoning op Dr. Albert Schweitzerstraat 10. Heeft u nog vragen over de laatste werkzaamheden of oplevering? Loop dan even bij Richard binnen!

Comfort & BespaarBijeenkomst


Als wij de werkzaamheden in en om uw woning afronden houden wij een Comfort & BespaarBijeenkomst. Wij vertellen u dan graag hoe u uw nieuwe woning het beste kunt gebruiken. Op de achterkant van deze uitnodiging vindt u de uitnodiging voor deze bijeenkomst waarin staat wanneer en waar deze plaatsvindt.

Vragen?


Neem dan contact op met Simone Oomen van Beter in Wonen.

E-mail: wilgenstraat@beterinwonen.nl
Telefoonnummer: 06 81 88 06 37

Samen gaan wij aan de slag voor een betere woning; meer comfort én met een lagere energierekening.
Met vriendelijke groet,
Simone Oomen, Beter in Wonen