vrijdag 2 augustus 2019

Einde werkzaamheden


Alle woningen aan de Wilgenstraat en de Dr. Albert Schweitzerstraat zijn opgeleverd!


De oplevering is uitgevoerd door onze uitvoerder, de opzichter van QuaWonen én de bewoners.

De werklieden en de uitvoerder zijn vanwege de bouwvakantie niet meer aanwezig in de wijk.
Heeft u nog vragen over de renovatiewerkzaamheden, dan zijn wij telefonisch nog bereikbaar tot 27 september. 

SlimWonen App


QuaWonen biedt u 12 maanden gratis de SlimWonen App aan. Deze App geeft u dagelijks inzicht in uw gas- en energieverbruik. Verder geeft de App tips & klusjes om nog meer te besparen op uw energierekening. Zo kunt u nog slimmer en duurzamer wonen in uw nieuwe woning.

Hoe krijg ik de App?

Download de App uit de Google Play Store of de App Store en vul uw e-mailadres en een wachtwoord in. Activeer de App met de Activatiecode en u kunt direct aan de slag! U heeft de Activatiecode ontvangen na afloop van de Comfort & BespaarBijeenkomst, samen met de Verwarmen & Ventileren waaier en onze BespaarCadeaus.

De SlimWonen App is gekoppeld aan uw slimme meter. Geen slimme meter? Neem dan contact op met uw netbeheerder.

Energielabel


I.D.E.A. heeft aan het begin van het project een EPA opname gedaan om uw energielabel te bepalen. Nu alle woningen zijn opgeleverd, komen zij nog een opname doen. U ontvangt binnenkort een brief van I.D.E.A. met meer informatie.

Aviko Buurttafel


Een bewoner aan de Dr. Albert Schweitzerstraat heeft de buurt aangemeld voor de Aviko Buurttafel om samen met alle bewoners het einde van de werkzaamheden én de oplevering van de nieuwe woningen te vieren met een buurt BBQ!

Om de buurttafel te winnen wil Aviko van zo veel mogelijk bewoners horen waarom hun leuke buurt deze verdient. Wilt u dat de Buurttafel langs komt om voor de hele buurt een maaltijd en gezellige avond te organiseren? Ga dan naar de website van Aviko, schrijf een stukje over Bergambacht en schrijf u in!

Dit kan via www.avikobuurttafel.nl/doe-mee/hoe-leuk-is-jouw-straat/ 

Bedankt voor uw medewerking!


Wij hebben met plezier in uw wijk en met u gewerkt en wensen u veel woonplezier in uw vernieuwde woning.

Contact


Tot en met 27 september 2019 kunt u voor vragen over de renovatiewerkzaamheden contact opnemen met Beter in Wonen. Vanaf 30 september 2019 dragen wij alles over aan QuaWonen en kunt u hen bellen met vragen.

Wij zijn te bereiken via wilgenstraat@beterinwonen.nl of bel ons op 06 - 8188 0637